Contactgegevens

Laura Design
Victor Hugoplantsoen 11
3533 CE Utrecht

T: 06-39507200
E: info@laura-design.com

KVK-nummer: 55619347
BTW nummer Nederland: NL001119974B62

Verzending

Indien je op werkdagen voor 15:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag verzonden. In Nederland heb je het dan veelal binnen 1 à 2 werkdagen in huis. Buiten Nederland doorgaans binnen 3 tot 4 werkdagen.

Alle orders boven de 40 euro binnen Nederland worden gratis verzonden. Alle orders boven de 50 euro worden binnen Europa gratis verzonden via de brievenbuspost. 

Retourneren & ruilen

Tot 14 dagen na ontvangst kun je je bestelling retourneren, mits de artikelen ongedragen zijn. Je ontvangt het complete bestelbedrag* terug op je rekening 14 dagen na ontvangst van je retour. De kosten voor het retour sturen zijn wel voor je eigen rekening.

Stuur de artikelen inclusief je naam en ordernummer retour naar onderstaand adres:
Laura Design
Victor Hugoplantsoen 11
3533 CE Utrecht

Wil je een artikel ruilen? Stuur het artikel dat je niet wilt hebben retour en plaats een nieuwe bestelling op de website. We zorgen er dan voor dat het nieuwe artikel zo snel mogelijk jouw kant op komt!

* Indien na retournering de orderwaarde onder de minimum waarde voor gratis verzending uitkomt, worden de verzendkosten in mindering gebracht op de terugbetaling.

Garantie

Wanneer je een product kapot of beschadigd hebt ontvangen, dien je ons binnen 3 dagen hiervan via de mail op de hoogte te stellen. Graag ontvangen wij een foto, een omschrijving van het defect en je ordernummer om je zo snel mogelijk te helpen. Het mailadres is: laura.design.info@gmail.com

Wij doen onze uiterste best om producten te leveren van hoge kwaliteit, echter zijn onze sieraden veelal delicaat en dient hier ook voorzichtig mee omgegaan te worden. Verkleuringen van de rosegouden of gold plated sieraden kunnen dan ook optreden, zeker als deze in contact komen met water, parfum en zweet. Mocht je problemen ondervinden met één van onze producten, neem dan contact op met de klantenservice via laura.design.info@gmail.com.

nl_NLNL_NL