GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND EN BELGIË VOOR ORDERS VANAF €60
GRATIS VERZENDING BINNEN EUROPA VOOR ORDERS VANAF €150
RETOURNEREN MOGELIJK BINNEN 14 DAGEN
PAST IN DE BRIEVENBUS, DUS JE HOEFT NIET THUIS TE BLIJVEN
Previous slide
Next slide

 

“Laura Design staat voor de kunst van het detail”

Na haar opleiding tot Fashion Designer aan de HKU heeft Laura zich op haar passie voor sieraden en creativiteit gericht. In 2017 is daaruit het label Laura Design geboren, waaronder zij een minimalistische en verfijnde zilveren sieradenlijn heeft neergezet. Veel modellen zijn geïnspireerd op natuurlijke vormen, zoals koraal en bladeren. De inspiratie voor veel van deze designs is ontstaan tijdens reizen in verschillende Aziatische landen.

Alle sieraden zijn volledig gemaakt van 925 sterling zilver. Naast zuiver zilveren sieraden zijn er ook de halfedelstenen sieraden en de 18K goldplated en rose goldplated collecties, waarbij drie lagen (rosé)goud over het zilver zijn aangebracht.

Niet duur, wel duurzaam

De sieraden worden handgemaakt door zilversmeden in Azië, waar ook een deel van de opbrengsten naar de stichting Hopeful Children Center gaat. Deze stichting initieert projecten in Cambodja om kinderen en jongeren te helpen om een betere toekomst op te bouwen, door bijvoorbeeld studiebeurzen beschikbaar te stellen.

nl_NLNL
Jouw winkelwagen
0