fbpx

                                                               

Every weekend you can find use anywhere in the Netherlands at various events.Kom gerust een kijkje nemen om de nieuwe collectie te bewonderen.Wij zijn voornamelijk te vinden in de steden Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam.Bekijk het overzicht van de komende evenementen en wie weet zien we je daar!

Events

OVER MIJ

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht met de studierichting Mode en Design. De kunst van de detaillering vormde voor mij altijd een grote inspiratiebron. Daarom heb ik mij de laatste jaren toegewijd aan het ontwerpen van sieraden. Mijn sieradenlijn bestaat uit verfijnde zilveren sieradencollectie geïnspireerd op de prachtige elementen en structuren van de natuur, met de naam het koraal.

 

De afgelopen jaren heb ik mijn collectie veelal op beurzen en evenementen gepresenteerd, maar sinds begin 2020 is het dan ook tijd om online mijn collectie aan te bieden.

Al sinds mijn tienertijd reis ik jaarlijks naar Azië. Daar komt mijn inspiratie voor mijn ontwerpen, maar bezoek ik ook de lokale ateliers in Thailand, India en Cambodja met wie ik samenwerk.

 

Een deel van de opbrengsten gaat naar mijn moeders stichting  Hopeful Children Centre. De stichting houdt zich bezig met verschillende projecten in Cambodja om kinderen en jongeren te helpen, door bijvoorbeeld studiebeurzen beschikbaar te stellen zodat kinderen kunnen studeren en kans hebben op een betere toekomst. Wil je meer informatie over deze stichting? Neem dan gerust een kijkje op de website:  www.hopefulchildrencenter.org

 

Laura Design

 

Alle sieraden zijn gemaakt van sterling zilver of van sterling zilver met rosé goud van vergulden, deels gecombineerd met halfedelstenen. De verschillende ontwerpen kunnen door een ieder zelf op een unieke manier gecombineerd worden.

 

en_USEN
nl_NLNL_NL de_DEDE en_USEN